top of page

GDPR och integritetspolicy

Vilken typ av information samlar ni in?

 

Vi tar emot, samlar in och lagrar all information du anger på vår webbplats eller tillhandahåller oss på något annat sätt. Dessutom samlar vi in ​​IP-adressen (Internet Protocol) som används för att ansluta din dator till Internet; logga in; e-postadress; Lösenord; dator- och anslutningsinformation och köphistorik. Vi kan använda mjukvaruverktyg för att mäta och samla in sessionsinformation, inklusive sidans svarstider, besökslängd på vissa sidor, sidinteraktionsinformation och metoder som används för att bläddra bort från sidan. Vi samlar också in personligt identifierbar information (inklusive namn, e-post, lösenord, kommunikation); betalningsinformation (inklusive kreditkortsinformation), kommentarer, feedback, produktrecensioner, rekommendationer och personlig profil.

 

Hur samlar ni in information?

 

När du genomför en transaktion på vår webbplats samlar vi in ​​personlig information du ger oss såsom ditt namn, adress och e-postadress. Din personliga information kommer endast att användas av de specifika skäl som anges ovan.

 

Varför samlar ni in sådan personlig information?

 

Vi samlar in sådan icke-personlig och personlig information för följande ändamål:

Att tillhandahålla och driva tjänsterna;

För att ge våra användare löpande kundsupport och teknisk support;

För att kunna kontakta våra besökare och användare med allmänna eller personaliserade servicemeddelanden och reklammeddelanden;

För att skapa aggregerad statistisk data och annan aggregerad och / eller härledd icke-personlig information, som vi eller våra affärspartners kan använda för att tillhandahålla och förbättra våra respektive tjänster. Vi följer alla tillämpliga lagar och regler.

 

Hur lagrar ni, använder, delar och avslöjar era besökares personliga information?

 

Hjortjorensjö Art & Desiesign är värd på Wix.com-plattformen. Wix.com förser oss med onlineplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig. Dina data kan lagras via Wix.coms datalagring, databaser och de allmänna Wix.com-applikationerna. De lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg.

 

Alla ”gateways” för direktbetalning som erbjuds av Wix.com och används av vårt företag följer de standarder som fastställts av PCI-DSS som hanteras av PCI Security Standards Council, vilket är en gemensam insats av varumärken som Visa, MasterCard, American Express och Discover. PCI-DSS-krav hjälper till att säkerställa säker hantering av kreditkortsinformation av vår butik och dess tjänsteleverantörer.

 

Hur kommunicerar ni med era besökare?

 

Vi kan kontakta dig för att meddela dig om ditt konto, för att felsöka problem med ditt konto, för att lösa en tvist, för att samla in avgifter eller skulder, för att undersöka dina åsikter genom enkäter eller frågeformulär, för att skicka uppdateringar om vårt företag eller vid behov. Vi kan kontakta dig för att genomdriva vårt användaravtal, tillämpliga nationella lagar och alla överenskommelser vi kan ha med dig. För dessa ändamål kan vi kontakta dig via e-post, telefon, sms och post.

 

Hur använder ni cookies och andra spårningsverktyg?

 

Det är viktigt att notera att tjänster från tredje part, såsom Google Analytics eller andra applikationer som erbjuds via Wix App Market, placerar kakor eller använder annan spårningsteknik genom Wix tjänster,

bottom of page