top of page

Rebecca Neikter

Designer

Rebecca Neikter är en framstående designer inom solglasögebranschen. År 2021 grundade hon sitt eget solglasögonmärke, BXY Eyewear, med en tydlig vision och passion för att skapa solglasögon som inga andra.

Med en bakgrund inom kläddesign har Rebecca utvecklat en skarp känsla för detaljer, kvalitet och tidlös estetik.

BXY Eyewear är resultatet av Rebeccas strävan att göra högkvalitativ design tillgänglig för alla. Hon tror starkt på att alla förtjänar att bära produkter som inte bara ser bra ut, utan också är välgjorda och hållbara. Hennes solglasögonkollektioner kännetecknas av eleganta och sofistikerade linjer som aldrig går ur stil, vilket gör dem till en oumbärlig del av varje garderob.

Varje par solglasögon från BXY Eyewear speglar Rebeccas designfilosofi: en kombination av klassisk elegans och modern innovation. Hon hämtar inspiration från både traditionella och samtida modeelement, vilket resulterar i solglasögon som är både tidlösa och aktuella. Hennes designprocess är noggrann och genomtänkt, med fokus på att skapa produkter som erbjuder en perfekt balans mellan form och funktion.

Rebeccas engagemang för kvalitet går igenom hela produktionskedjan, från valet av material till de sista detaljerna i designen. Hennes solglasögon är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och komfort, samtidigt som de erbjuder ett effektivt skydd mot solens skadliga strålar. Genom hennes arbete vill hon skapa mer än bara en design - hon vill skapa konstverk i form av solglasögon.