top of page
12412.jpg

Konstprojekt

Vill du ta ett större grepp kring ditt konstinköp kan vi hjälpa dig med det. Det kan vara ett kontor som dekoreras med konst som speglar företaget, ett hem som vill ha hjälp att hitta konst som harmonierar och passar människorna som bor där, eller utsmyckning av offentliga miljöer. Varje uppdrag är unikt men det brukar det gå till ungefär så här.

 

  • Vi ställer en massa frågor och lyssnar på era behov och önskningar.

  • När vi fått en klar bild av uppdraget börjar vi arbeta.

  • Vi presenterar förslag på lösningar i skissform där vi lagt in konstverken i er miljö så att ni ser hur det kommer att se ut.

  • När alla är nöjda ser vi till att verken kommer på plats.

Konstförmedling

Vi förmedlar några av Sveriges mest kända och etablerade konstnärer och designers både nationellt och internationellt. Vi vill ge fler möjligheten att upptäcka den skatt vi har i Sverige bland etablerade konstnärer. Viktigt för oss är också att hitta guldkornen bland oetablerade konstnärer. 

 

Målet är att duktiga konstnärer ska möta sin publik. Och du, det vill säga publiken ska alltid kunna göra nya upptäckter hos oss. Basen är den här webbsidan men vi ordnar även utställningar och event. Trots allt så gör bra konst alltid sig bäst i verkligheten.

 

Börja med ett besök i butiken. Följ oss sedan på instagram och Facebook så håller du dig uppdaterad om vad som är på gång.

_DSC0206.jpg

Vi finns här för dig

Vi är alltid här för att hjälpa och verkligen tro att vi kan lösa vad du letar efter.

Tveka inte att kontakta oss med unika önskemål. Vi är mer än glada för att inleda en diskussion.

bottom of page